DOBRODOŠLI

 


Ako tražite mir dođite u Borovu, jednu od prekrasnih malih hvarskih uvalica nedirnute prirode i čistog mora. Kod gostoljubivih domaćina obitelji Razović, u njihovim apartmanima naći ćete pravi odmor.

U neposrednoj blizini apartmana nalazi se ribarska kuća koja gostima stoji na raspolaganju za boravak u posebnom ambijentu.

Apartmani " Razović " nalaze se na osami uz samo more i zaštićenu kompleksu zemljišta od 20000 m² površine obraslu makijom i borovom šumom. Osobitost ovog prostora je iskonska čistoća i nezagađenost, a to potvrđuje i činjenica da se za rasvjetu i grijanje vode koristi sunčeva energija.

Do uvale BOROVA osim morem, stiže se i cestom koja je od trajektnog pristaništa udaljena 6 km, pri čemu su posljednja 2 km makadam. Boravak u apartmanima " Razović " stvara vam dojam da ste cijeli dan na plaži i u neposrednoj blizini mora. Zalazak sunca poseban je prizor koji ćete doživjeti u uvali BOROVA.

Kad se želite odmoriti od kupanja pravo osviježenje pružit će vam ugodna šetnja kroz nasade mediteranske flore koja se spušta sve do morskog žala, a svojim opojnim mirisom ispunjava sva čula.

PONUDA


Grad Hvar

Dobrodošli u drevni grad bogate povijesti, na istoimeni najsunčaniji otok na Jadranu, Hvar. Mnogi će za njega reći da je pravi grad iz bajke sa svojom arhitekturom predivnom prirodom i blagom klimom.

 

U Hvaru svatko za sebe moze naći ono što ce mu podariti duši mir, a tijelu odmor, i ne bez razloga, u gradu je nedavno je proslavljeno 140 godina bavljenja organiziranim turizmom.

 

U grad Hvar se može doći trajektom direktno u Hvarsku luku, ili cestom iz središnjeg dijela otoka, ali bez obzira odakle mu prišli, Hvar se odmah doima kao grad spomenik. Stoljeća su klesala njegove zidove, epohe, a najviše renesansa, su mu davale oblik.
Spomenici u spomenicima, spomenici na spomenicima, grad Hvar je dragulj skriven u vremenu.

 

 


Vrbanj

 


Vrbanj je slikovito maleno naselje smješteno na otoku Hvaru, nedaleko od grada Hvara. U tipičnom hvarskom krajoliku urešenom poljima mirisne lavande Vrbanj stoji nepromijenjen od davnine.

U neposrednoj blizini apartmana nalazi se ribarska kuća koja gostima stoji na raspolaganju za boravak u posebnom ambijentu.

Njegov autentičan ugođaj, obližnje plaže, slikovite uvale i marina dokazat će Vam da je Vrbanj prava oaza odmora. Gostoljubivi mještani, tradicionalni vinari i podrumari, rado će Vas ponuditi vrsnim vinima, a večeri će Vam uljepšavati i otočke pjesme.

 

CMN_JAVASCRIPT

 

Please publish modules in offcanvas position.