DOBRODOŠLI

 


Ce išcete mir, pridite v Borovo, enega od precudovitih majhnih hvarskih zalivov, kjer je narava še nedotaknjena in morje popolnoma cisto. V apartmanih prijaznih domacinov družine Razovic boste našli pravi pocinek.

Blizu apartmanov se nahaja ribiška hiša, ki je gostom na razpolago, kadar želijo bivati v prav okolju.

Apartmani " Razovic " leže osamljeno ob sami obali na zašcitenem zemljiškem kompleksu površine 2000 m², obrašcenem z makijo in gozdom borovcev. Posebnost tega kraja je nedotaknjena cistost narave, kad dokazuje tudi to, da se za razsvetljavo in gretje vode uporablja soncna energija.

Do zaliva BOROVA pridete razen po morju tudi po cesti, ki je od trajektnega pristanišca odaljena 6 km, pri cemer sta zadnja 2 km neasfaltirana. Bivanje v apartmanih " Razovic " vam daje obcutek, da ste ves dan na plaži, neposredno ob morju. Posebno doživetje v zalivu BOROVA pa je soncni zahod.

Ko si želite spociti po kopanju, vas bo naravnost poživil prijeten sprehod skozi nasade sredozemske flore, ki se spušca prav do morskega proda, te s svojim opojnim vonjem izpolnjuje prav vsa cutila.

ponudba


Mesta Hvar

Dobrodošli v staro mesto z bogato zgodovino, na istoimenski najbolj sončni otok na Jadranskem morju - Hvar. Pogosto za Hvar rečejo da je kot mesto iz pravljice s svojo arhitekturo, prekrasno naravo in blago klimo.

 

V Hvaru vsakdo lahko najde nekaj zase, nekaj kar mu bo podarilo duševni mir in telesno sprostitev. V mestu je zato s razlogom nedavno praznovana 140 obletnica organiziranega turizma. V mesto Hvar se lahko pripeljete s trajektom direktno v hvarsko pristanišče ali po cesti iz srednjega dela otoka.

 

Mesto hvar, otok HvarNe glede na to s katere strani pridete, mesto Hvar se takoj zdi kot mesto – spomenik. Stoletja so klesala te zidove, a različne epohe so mu, med katerimi najbolj renesansa, dale obliko. Spomeniki v spomenikih, spomeniki na spomenikih, mesto Hvar kot dragulj skrit v času.

 

 


Vrbanj

 


Vrbanj je malebnou malou osadou na ostrově Hvaru, nedaleko stejnojmenného města Hvar.

Vrbanj existuje již od dávných dob v nezměněněné podobě. Rozkládá se v typické hvarské krajině, ozdobené poli s voňavou levandulí.

Autentická atmosféra osady, pláže, malebné zátoky a nedaleký přístav pro jachty a malé lodi - marina vám dokážou, že je Vrbanj pravou oázou, v níž naleznete odpočinek a relaxaci. Pohostinní obyvatelé, zkušení vinaři a majitelé tradičních vinných sklípků vám rádi nabídnou výtečná vína a vaše romantické večery doplní zpěvem ostrovních písní.

 

CMN_JAVASCRIPT

 

Please publish modules in offcanvas position.